Ontspannen en Pijnverlichting met MLX Quartz

Geplaatst op 19-12-2022

Categorie: Mens en gezondheid

In Den Haag biedt Blue Diamonds Health & Beauty Club de unieke mogelijkheid om te genieten van een ultramodern zandbed behandeling met de MLX Quartz. Dit is een state-of-the-art apparaat dat gebruikmaakt van warm zand om het lichaam te ontspannen en pijn te verlichten.

Het zandbed dringt diep door in de spieren en weefsels van het lichaam, waardoor de bloedcirculatie wordt verbeterd en de spieren ontspannen. Dit kan helpen om pijn te verminderen en het herstel van spierbeschadigingen te bevorderen. Het bed is gevuld met warm, fijn kwartszand dat zich naar uw lichaamsvorm vormt. Dit maakt het ideaal voor mensen met rugpijn, omdat het zand het gewicht gelijkmatig verdeelt en drukpunten verlicht. De kleine kwartskorrels slaan ook optimaal warmte op en nemen perfect de vorm van het lichaam aan, waardoor een ideale ligbasis ontstaat met een zachte en aanhoudende warmteafgifte. Dit heeft niet alleen een gunstig effect op de lichamelijke maar ook op de geestelijke gezondheid - het zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest .

De behandeling met het MLX Quartz zandbed is een aangename en ontspannende ervaring die kan helpen om het lichaam en de geest te ontspannen. Klanten liggen comfortabel op het bed terwijl het apparaat werkt om het lichaam te verzorgen en pijn te verlichten. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten en kan worden gecombineerd met andere vormen van massage of huidverzorging.

Als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw lichaam en geest te ontspannen en pijn te verlichten, dan is een behandeling met het MLX Quartz zandbed bij Blue Diamonds Health & Beauty Club in Den Haag zeker een aanrader. Neem contact op met het salon om te bespreken wat de behandeling voor u kan doen en om een afspraak te maken.

Blue Diamonds Health & Beauty Club
Noordeinde 35
2514 GC Den Haag
070 - 20 42 635